Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Kartoffelpandekager

Grønne Retter

Kartoffelpandekager

Kartoffelpandekager

De lækre kartoffelpandekager med urter er en ny og sprød måde at få kartofler på. En favorit hos store og små - og så er de super lette at lave :-)

Det skal du bruge:

(Til ca. 4 personer)

4 bagekartofler
2 spsk mel - fx boghvedemel
1-2 æg alt efter størrelse
Friske urter, f.eks. persille
1 tsk salt og friskkværnet peber 
Kokosolie eller smør til stegning

Sådan gør du:

Skræl kartoflerne og riv dem på den grove side af et rivejern. Pres væden ud af de revne kartofler - brug evt. et klæde - og læg dem i en skål.

Bland mel og æg godt sammen - plus evt. nogle finthakkede urter, som f.eks. persille - og tilsæt salt og peber.

Vend kartoffelmassen i 'dejen' til den er godt fordelt.

Varm en pande godt op, og kom herefter kokosolie eller smør på panden.
Fordel kartoffelmassen i 4 små klatter på panden - tryk kanten jævn.

Steg pandekagerne i 12-15 minutter på hver side - skru ned for varmen efter 3-5 minutter. Du kan også stege dem kortere tid og så lægge dem i ovnen, hvis du alligevel har den tændt.

Servér fx med sauce, tzatziki eller en anden lækker dip!

Enjoy <3