Kinky Pinky
Ca. til 12 personer
Det skal du bruge
KAGEBUND
- 1 dl dadler
- 1 spsk hørfrøolie
- 1 tsk vaniljepulver
- 2 hakkede paranødder
- 2 dl kokosmel
- 1 dl tørrede morbær
HINDBÆRCREME
6 dl cashewnødder
1 dl kokospalmesirup eller agavesirup
3 dl hindbær, friske eller frosne
4 spsk kokosolie
2 spsk kakaosmør
KOKOSPYNT
3 spsk kokospalmesirup eller agavesirup
1/2 dl blåbær
2 dl kokosmel
Sådan gør du
KAGEBUND: Bland dadler, hørfrøolie og vaniljepulver til en lind masse i din foodprocessor. Tilsæt paranødder og kokosmel. Vend dejen ud i en skål og rør de hakkede morbær i. Beklæd en springform med bagepapir og form dejen i springformen.
HINDBÆRCREME: Blend først cashewnødder med sirup og hindbær til en helt fin creme uden klumper eller synlig stykker af cashewnødder. Tilsæt derefter kokosolie og kakaosmør og blend igen. Hæld cremen over bunden og stil kagen i fryseren i ca. 1 time.
KOKOSPYNT: Blend blåbær med sirup og hæld massen i en skål. Vend grundigt med kokosmel. Når kagen er helt fast, føres en spids kniv rundt langs siderne, og springformen fjernes. Fjern bagepapir og sæt kagen på et kagefad. Inden servering pyntes siderne med den lilla kokoskrymmel.
Opskriften er fra RawCake.
Fotograf: Camilla Hey