Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Kinky Pinky

Desserter & Kager

Kinky Pinky

Kinky Pinky
Perfekt til prinsesse-fødselsdage ;-)

Ca. til 12 personer

Det skal du bruge

KAGEBUND

  • 1 dl dadler
  • 1 spsk hørfrøolie
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 2 hakkede paranødder
  • 2 dl kokosmel
  • 1 dl tørrede morbær


HINDBÆRCREME
6 dl cashewnødder
1 dl kokospalmesirup eller agavesirup
3 dl hindbær, friske eller frosne
4 spsk kokosolie
2 spsk kakaosmør

KOKOSPYNT
3 spsk kokospalmesirup eller agavesirup
1/2 dl blåbær
2 dl kokosmel

Sådan gør du

KAGEBUND: Bland dadler, hørfrøolie og vaniljepulver til en lind masse i din foodprocessor. Tilsæt paranødder og kokosmel. Vend dejen ud i en skål og rør de hakkede morbær i. Beklæd en springform med bagepapir og form dejen i springformen.

HINDBÆRCREME: Blend først cashewnødder med sirup og hindbær til en helt fin creme uden klumper eller synlig stykker af cashewnødder. Tilsæt derefter kokosolie og kakaosmør og blend igen. Hæld cremen over bunden og stil kagen i fryseren i ca. 1 time.

KOKOSPYNT: Blend blåbær med sirup og hæld massen i en skål. Vend grundigt med kokosmel. Når kagen er helt fast, føres en spids kniv rundt langs siderne, og springformen fjernes. Fjern bagepapir og sæt kagen på et kagefad. Inden servering pyntes siderne med den lilla kokoskrymmel. 

Opskriften er fra RawCake.

Fotograf: Camilla Hey