Morgenmadsvafler

I weekenden og på de særligt langsomme hverdage er der næsten ikke noget bedre end vafler til morgenmad. Og så kan vaflerne endda fryses ned, så du kan lave en ordentlig portion klar til de mere travle morgener.


Til 5 - 7 vafler
 

Det skal du bruge 

2 æg 3 dl mandelmel 1 spsk. fiber husk 1 tsk. bagepulver 1 knsp. salt ½ tsk vaniljepulver 2 bananer eller 1-2 spsk. birkesød 3 spsk kokosfløde (den tykke del i en dåse kokosmælk) eller en dl vand.

Sådan gør du

Blend alle ingredienserne. Smør formen med lidt kokosolie og fordel dejen i vaffelforme i ovnen og bag ved 200 grader i ca. 20 min. Kan også steges som pandekager. Top med frugt, kokoscreme eller lign.

Goddess Tip: Væskeindholdet afhænger lidt af hvilken blender/food processor man har, for nogle kræver mere væske for at få den til at køre indholdet rundt.