Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Tilbud Nyhed Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris223,00 DKK Normalpris279,00 DKK
Detaljer
Tilbud Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris383,00 DKK Normalpris479,00 DKK
Detaljer
Tilbud POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris263,00 DKK Normalpris329,00 DKK
Detaljer
Tilbud Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris263,00 DKK Normalpris329,00 DKK
Detaljer
Tilbud VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris263,00 DKK Normalpris329,00 DKK
Detaljer
Tilbud Nyhed Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris223,00 DKK Normalpris279,00 DKK
Detaljer
Tilbud Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris383,00 DKK Normalpris479,00 DKK
Detaljer
Tilbud POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris263,00 DKK Normalpris329,00 DKK
Detaljer
Tilbud Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris263,00 DKK Normalpris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Nøddesteg

Jul

Nøddesteg

Nøddesteg - vegansk julemad

Den veganske nøddesteg er perfekt som hovedret på julebordet.

Det skal du bruge

2 stænger bladselleri skåret i tern
1 porre i skiver
2 løg hakket
2 fed presset hvidløg
350 g. champignons (eller blandede svampe efter behag) i skiver
kokosolie til stegning
2 ½ dl. grønsagsbouillon (1 tsk grønsagsbouillon opløst i vand)
550 g. nøddemel (hasselnødder, cashew nødder, mandler, valnødder blendet i foodprocessoren)
1 dl. kikærtemel mel (eller puré af kogte kikærter eller hvide bønner)
2 spsk. hakket persille
1 tsk tørret timian
Salt og peber

“Fløde”:
½ dl cashewnødder
1 dl vand

FYLD
100 g. æbler i både (uden skræl)
100 g. svesker – uden sten

Sådan gør du

Start med at sautere bladselleri, porre, løg, hvidløg og champignons i ca. 10 min i kokosolie. Tilsæt grønsagsbouillon og lad grøntsagerne simre. Hæld nøddemel, kikærtemel mel (eller puré af kogte kikærter eller hvide bønner), hakket persille og tørret timian i. Smag til med salt og peber. Lav fløden ved at blende cashewnødder og vand til “fløde”. Rør fløden i nøddefarsen. Fyld halvdelen af farsen i et ildfast fad. Læg fyldet i midten og smør resten af nøddefarsen over. Bag nøddestegen ved 200 grader midt i ovnen i ca. 45 min.

Opskriften er fra Nyd Dig Sund julemad
Fotograf: Cophia Nirrvana