Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g.
Afsendes i uge 39
Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris449,00 DKK
Detaljer
VITAL, Instant Juice, 210 g
Power Instant Juice, 150 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris299,00 DKK
Detaljer
VITAL, Instant Juice, 210 g
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g.
Afsendes i uge 39
Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris449,00 DKK
Detaljer
VITAL, Instant Juice, 210 g
Power Instant Juice, 150 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris299,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Jul

Nøddesteg

Nøddesteg - vegansk julemad

Den veganske hovedret på julebordet.

Det skal du bruge

2 stænger bladselleri skåret i tern
1 porre i skiver
2 løg hakket
2 fed presset hvidløg
350 g. champignons (eller blandede svampe efter behag) i skiver
kokosolie til stegning
2 ½ dl. grønsagsbouillon (1 tsk grønsagsbouillon opløst i vand)
550 g. nøddemel (hasselnødder, cashew nødder, mandler, valnødder blendet i foodprocessoren)
1 dl. kikærtemel mel (eller puré af kogte kikærter eller hvide bønner)
2 spsk. hakket persille
1 tsk tørret timian
Salt og peber

“Fløde”:
½ dl cashewnødder
1 dl vand

FYLD
100 g. æbler i både (uden skræl)
100 g. svesker – uden sten

Sådan gør du

Start med at sautere bladselleri, porre, løg, hvidløg og champignons i ca. 10 min i kokosolie. Tilsæt grønsagsbouillon og lad grøntsagerne simre. Hæld nøddemel, kikærtemel mel (eller puré af kogte kikærter eller hvide bønner), hakket persille og tørret timian i. Smag til med salt og peber. Lav fløden ved at blende cashewnødder og vand til “fløde”. Rør fløden i nøddefarsen. Fyld halvdelen af farsen i et ildfast fad. Læg fyldet i midten og smør resten af nøddefarsen over. Bag nøddestegen ved 200 grader midt i ovnen i ca. 45 min.

Opskriften er fra Nyd Dig Sund julemad
Fotograf: Cophia Nirrvana