Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green GoddessProteinpulver med bærsmag fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.Marine Collagen med chokoladesmag
Beautiful Chocolate Marine Collagen Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant JuiceVital & Power Instant Juice
Power Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g100% ren marint kollagen i pulverform fra Green Goddess
Pure Natural Marine Collagen Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant JuiceVital Instant Juice
Vital Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green GoddessProteinpulver med bærsmag fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.Marine Collagen med chokoladesmag
Beautiful Chocolate Marine Collagen Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant JuiceVital & Power Instant Juice
Power Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g100% ren marint kollagen i pulverform fra Green Goddess
Pure Natural Marine Collagen Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Nøddesteg

Jul

Nøddesteg

Nøddesteg

En saftig og smagfuld vegansk nøddesteg med fyld af søde æbler og svesker, svampe og nødder, perfekt som hovedret til julebordet eller festmåltider året rundt.

Glutenfri, plantebaseret og fyldt med nordiske smagsnuancer – en vegansk klassiker, der imponerer både familie og gæster.

Det skal du bruge

  • 2 stænger bladselleri, skåret i tern
  • 1 porre, i skiver
  • 2 løg, hakket
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 350 g champignons (eller blandede svampe efter behag), i skiver
  • Kokosolie til stegning
  • 2 ½ dl grønsagsbouillon (1 tsk grønsagsbouillon opløst i vand)
  • 550 g nøddemel (hasselnødder, cashew, mandler, valnødder blendet)
  • 1 dl kikærtemel (eller puré af kogte kikærter eller hvide bønner)
  • 2 spsk hakket persille
  • 1 tsk tørret timian
  • Salt og peber

Fløde:

  • ½ dl cashewnødder
  • 1 dl vand

Fyld:

  • 100 g æbler i både (uden skræl)
  • 100 g svesker, uden sten

Sådan gør du

  1. Sauter bladselleri, porre, løg, hvidløg og champignons i ca. 10 min i kokosolie.

  2. Tilsæt grønsagsbouillon og lad grøntsagerne simre.

  3. Bland nøddemel, kikærtemel, hakket persille og tørret timian i. Smag til med salt og peber.

  4. Lav fløden ved at blende cashewnødder og vand og rør den i nøddefarsen.

  5. Fyld halvdelen af farsen i et ildfast fad, læg fyldet i midten og smør resten af farsen over. Bag nøddestegen ved 200 grader midt i ovnen i ca. 45 min.

Opskriften er fra Nyd Dig Sund julemad
Fotograf: Cophia Nirrvana