Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

One Pot Pasta

Grønne Retter

One Pot Pasta

One Pot Pasta

Det her er altså smart! Du får en lækker velsmagende pastaret på kun 15 minutter - og du bruger kun en gryde ;-) Hvis du vil spare strøm, så er det en oplagt ret, at lave i en høkasse.

Til 2 -3 personer

Det skal du bruge

300 gr pasta eller spagetti - vi elsker glutenfri
1 hakket rødløg
2 fed hvidløg
4-5 tomater
1/2 squash - revet eller hakket
1 tsk oregano
1 glas hakkede tomater
evt. 200-300 gr. kyllingetern (kan udelades)
5 dl grøntsagsboullion
1 grøn peber skåret i strimler
2 spsk kokosfedt eller olivenolie
lidt friske champions eller andre svampe
Lidt salt og peber

Sådan gør du

Hæld alle ingredienser i en stor gryde. Bring i kog, rør rundt og lad simre i 10-15 minutter. Bruger du høkassen, så kog op i 2 minutter og sæt gryden i høkassen i 10-15 min.

Server i dybe tallerkener og riv evt parmasan eller spirer ud over.

PS! En ret, der er perfekt til at få tømt køleskabet og få brugt dovne rester.