Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Vafler med ost og soltørrede tomater

Food Prepping

Vafler med ost og soltørrede tomater

Vafler med ost og soltørrede tomater

Sprøde madvafler med lækker smag af ost, tomat og basilikum. Er du vild med vafler? Bestil Sine Parez ebog med en masse lækre vaffelopskrifter her

6 - 8 stk. bagt i denne vaffelform

Det skal du bruge

Ca. 6-8 vafler

5 æg
Ca. 100 g. boghvedemel (eller anden mel)
3 spsk soltørrede tomater (enten tørrede eller i olie)
100 revet ost (vegansk alternativ: 1 spsk gærflager for osteagtig smag)
1 dl plantemælk
salt og peber
lidt olivenolie til at smøre formen 
Lidt frisk basilikum - enten i dejen eller som pynt

Sådan gør du

Blend alle ingredienserne - undtagen den revne ost - i en foodprocessor eller med en stavblender. Bag vaflerne i en vores fantastiske vaffelform og bages i ovnen ved 180 gr. i ca. 20 min. Rør den revne ost i dejen. Og hæld dejen i formen eller i dit vaffeljern.

Hvis du i stedet anvender et elektrisk vaffeljern, så varmer du dit vaffeljern op og hælder en stor spiseskefuld dej på hver af de belgiske vaffelplader. Luk vaffeljernet og lad vaflerne bage ca. 5 minutter. Det er vigtigt, at du ikke åbner vaffeljernet før tid.