Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Påskesnack

Brød & Crackers

Påskesnack

Påskesnack med kerner og chokolade

En nem og lækker påskesnack med kerneknækbrød og chokolade. Top den med din favorit-topping – vi har valgt påskeæg for et ekstra påsket touch! 

Det skal du bruge

100 g. sesamfrø
50 g. græskarkerner 
50 g. mandler (hakket)
60 g. lys honning (eller agavesirup)
1 nip salt
1/2 tsk. kanel
1 tsk. kardemomme
100 g. chokolade 
Påskeæg (hakket)
Flagesalt

Sådan gør du

  1. Start med at tænde ovnen på 150 grader varmluft. Find bageplade og 2 stykker bagepapir frem.
  2. Hak eller blend mandler semi fint (de skal ikke være som pulver). Kom i skål sammen med sesamfrø, græskarkerner, krydderier og vend rundt med honning. Rør til alt er fordelt og kom på det ene stykke bagepapir. Fordel det andet bagepapir over og pres først med dine hænder, og rul herefter ud med en kagerulle, indtil du har en jævn flade med ca. 1/2 cm tykkelse. 
  3. Bag knækbrød: Tag det øverste stykke bagepapir af og sæt knækbrød i ovnen. Bag ca. 25 min, indtil det er flot og gyldent. Lad bagefter afkøle på rist, hvor det vil samle sig og blive sprødt. Smelt imens chokoladen over vandbad. 
  4. Topping: Når dit kerneknækbrød er afkølet, fordeler du smeltet chokolade over og drysser med hakkede påskeæg samt flagesalt. Flagesalten er guld værd, så den anbefaler jeg på det højeste. 
  5. Opbevar i en lufttæt beholder på køl, gerne med mellemlægspapir imellem. Kan holde sig 1 uge.