En nem og lækker påskesnack med kerneknækbrød og chokolade. Top den med din favorit-topping – vi har valgt påskeæg for et ekstra påsket touch!
Det skal du bruge
100 g. sesamfrø 50 g. græskarkerner 50 g. mandler (hakket) 60 g. lys honning (eller agavesirup) 1 nip salt 1/2 tsk. kanel 1 tsk. kardemomme 100 g. chokolade Påskeæg (hakket) Flagesalt
Sådan gør du
Start med at tænde ovnen på 150 grader varmluft. Find bageplade og 2 stykker bagepapir frem.
Hak eller blend mandler semi fint (de skal ikke være som pulver). Kom i skål sammen med sesamfrø, græskarkerner, krydderier og vend rundt med honning. Rør til alt er fordelt og kom på det ene stykke bagepapir. Fordel det andet bagepapir over og pres først med dine hænder, og rul herefter ud med en kagerulle, indtil du har en jævn flade med ca. 1/2 cm tykkelse.
Bag knækbrød: Tag det øverste stykke bagepapir af og sæt knækbrød i ovnen. Bag ca. 25 min, indtil det er flot og gyldent. Lad bagefter afkøle på rist, hvor det vil samle sig og blive sprødt. Smelt imens chokoladen over vandbad.
Topping: Når dit kerneknækbrød er afkølet, fordeler du smeltet chokolade over og drysser med hakkede påskeæg samt flagesalt. Flagesalten er guld værd, så den anbefaler jeg på det højeste.
Opbevar i en lufttæt beholder på køl, gerne med mellemlægspapir imellem. Kan holde sig 1 uge.
Få 7 lækre suppe opskrifter
Skriv dig op til vores nyhedsbrev fyldt med opskrifter, tips, tricks, 'must haves' og en masse andet.