Passionsfrugt mousse i chokolade
Passionsfrugt og chokolade er dobbelt op på kærlighed i en lækker, tynd chokoladeskal.
Til 4-8 personer
Det skal du bruge
Til formen
100 g. mørk chokolade (vælg den chokolade du bedst kan lide)
Mousse
75 g. cashewnødder (læg i blød natten over)
Saft fra en 1/2 citron
145 g. passionsfrugt
60 g. kokosolie
1/2 tsk. brain blend
20 g. kakaosmør
2 spsk. sirup eller kokospalmesirup
Lidt vanilje og lidt salt
Sådan gør du
Smelt chokoladen og fordel halvdelen af chokolade i 4 muffinforme (gerne silikoneforme) eller 8 mindre former. Stil dem i fryseren til chokolade er helt stiv.
Fordel resten af chokoladen mellem formene, således det bliver som to lag. Stil tilbage i fryseren. Når chokoladen er stiv, så løsn forsigtigt chokoladen fra formene. Stil chokolade-formene tilbage i fryseren.
Mousse














