Passionsfrugt og chokolade er dobbelt op på kærlighed i en lækker, tynd chokoladeskal.
Til 4-8 personer
Det skal du bruge
Til formen 100 g. mørk chokolade (vælg den chokolade du bedst kan lide)
Mousse 75 g. cashewnødder (læg i blød natten over) Saft fra en 1/2 citron 145 g. passionsfrugt 60 g. kokosolie 1/2 tsk. brain blend 20 g. kakaosmør 2 spsk. sirup eller kokospalmesirup Lidt vanilje og lidt salt
Sådan gør du
Smelt chokoladen og fordel halvdelen af chokolade i 4 muffinforme (gerne silikoneforme) eller 8 mindre former. Stil dem i fryseren til chokolade er helt stiv.
Fordel resten af chokoladen mellem formene, således det bliver som to lag. Stil tilbage i fryseren. Når chokoladen er stiv, så løsn forsigtigt chokoladen fra formene. Stil chokolade-formene tilbage i fryseren.
Mousse
Tryk passionsfrugtkødet gennem en si så kerner separeres fra saften. Bland passionsfrugtsaften sammen med resten af ingredienserne til massen er glat og cremet. Det tager lidt tid. Smag til med mere sødt eller vanilje.
Stil cremen i fryseren til den er stivnet. Sprøjt herefter moussen i chokoladeformene og dekorér med bær. Stil i køleskabet til de skal serveres.
Tip!
På billedet er moussen en lækker påskedessert, men den kan selvfølgelig serveres året rundt, hvor du blot pynter efter årstiden.