Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Passionsfrugt mousse i chokolade

Desserter & Kager

Passionsfrugt mousse i chokolade

Passionsfrugtmousse i chokoladeskåle

Passionsfrugt og chokolade er dobbelt op på kærlighed i en lækker, tynd chokoladeskal.

Til 4-8 personer

Det skal du bruge

Til formen
100 g. mørk chokolade (vælg den chokolade du bedst kan lide)

Mousse
75 g. cashewnødder (læg i blød natten over)
Saft fra en 1/2 citron
145 g. passionsfrugt
60 g. kokosolie
1/2 tsk. brain blend
20 g. kakaosmør 
2 spsk. sirup eller kokospalmesirup
Lidt vanilje og lidt salt

Sådan gør du

Smelt chokoladen og fordel halvdelen af chokolade i 4 muffinforme (gerne silikoneforme) eller 8 mindre former. Stil dem i fryseren til chokolade er helt stiv. 

Fordel resten af chokoladen mellem formene, således det bliver som to lag. Stil tilbage i fryseren. Når chokoladen er stiv, så løsn forsigtigt chokoladen fra formene. Stil chokolade-formene tilbage i fryseren.

Mousse

Tryk passionsfrugtkødet gennem en si så kerner separeres fra saften. Bland passionsfrugtsaften sammen med resten af ingredienserne til massen er glat og cremet. Det tager lidt tid. Smag til med mere sødt eller vanilje.
Stil cremen i fryseren til den er stivnet. Sprøjt herefter moussen i chokoladeformene og dekorér med bær. Stil i køleskabet til de skal serveres.

Tip!
På billedet er moussen en lækker påskedessert, men den kan selvfølgelig serveres året rundt, hvor du blot pynter efter årstiden.

Opskrift og foto: Niina Snijder