Passionsfrugt og chokolade er dobbelt op på kærlighed i en lækker, tynd chokoladeskal.
Til 4-8 pers.
Det skal du bruge
Til formen: 100 g mørk chokolade (vælg den chokolade du bedst kan lide)
Mousse: 75 g cashewnødder (læg i blød over natten) Saft fra en 1/2 citron 145 g passionsfrugt 60 g kokosolie 1/2 tsk brain blend 20 g kakaosmør 2 mspsk sirup eller kokospalmesirup Lidt vanilje og lidt salt
Sådan gør du
Smelt chokoladen og fordel halvdelen af chokolade i 4 muffinforme (gerne silikoneforme) eller 8 mindre former. Stil dem i fryseren til chokolade er helt stiv.
Fordel resten af chokoladen mellem formene, således det bliver som to lag. Stil tilbage i fryseren. Når chokoladen er stiv, så løsn forsigtigt chokoladen fra formene. Stil chokolade-formene tilbage i fryseren.
Mousse:
Tryk passionsfrugtkødet gennem en si så kerner separeres fra saften. Bland passionsfrugtsaften sammen med resten af ingredienserne til massen er glat og cremet. Det tager lidt tid. Smag til med mere sødt eller vanilje.
Stil cremen i fryseren til den er stivnet. Sprøjt herefter moussein i chokoladeformene og dekorér med bær. Stil i køleskabet til de skal serveres.
Tip!
På billedet er moussen en lækker påskedessert, men den kan selvfølgelig serveres året rundt, hvor du blot pynter efter årstiden.