Peanut Butter Bliss
Cremet, knasende og silkeblødt. Disse peanut butter-kugler indeholder alle ovennævnte karakteristika – tilsat en intens chokoladesmag, et hint af sødme og så selvfølgelig den geniale smag af peanut butter.
Opskrift af @fitfoodbyfine1
240 g. peanut butter* (både smooth og crunch fungerer)
60 g. agavesirup*, ahornsirup* eller kokossirup*
0,5-0,75 dl. vand
Lidt salt
100 g. mørk chokolade
Tril massen til kugler, sæt dem i fryseren og lad dem sætte sig, så de er helt faste, når de skal vendes i chokoladen. Tag dem evt. ud fra fryseren i sektioner, så de sidste kugler ikke står og smelter for meget, inden de skal vendes i chokolade.
Lad de overtrukne kugler sætte sig på køl eller frys og nyd dem derefter. Kan efterfølgende opbevares i både køleskabet og fryseren; opbevares de på frys, bliver de lidt mere à la små snickers-is frem for “bløde bidder” ved opbevarelse i køleskabet
Opskrift af @fitfoodbyfine1
Det skal du bruge
Til ca. 20 stk:240 g. peanut butter* (både smooth og crunch fungerer)
60 g. agavesirup*, ahornsirup* eller kokossirup*
0,5-0,75 dl. vand
Lidt salt
100 g. mørk chokolade
Sådan gør du
Læg alle ingredienser undtagen chokolade i en blender og blend med nogle stop undervejs for at skrabe siderne. Når konsistensen er så fast, at den kan trilles til kugler, er den klar. – Jo længere der blendes, desto fastere bliver massen. Smag evt. til, om der mangler salt.Tril massen til kugler, sæt dem i fryseren og lad dem sætte sig, så de er helt faste, når de skal vendes i chokoladen. Tag dem evt. ud fra fryseren i sektioner, så de sidste kugler ikke står og smelter for meget, inden de skal vendes i chokolade.
Lad de overtrukne kugler sætte sig på køl eller frys og nyd dem derefter. Kan efterfølgende opbevares i både køleskabet og fryseren; opbevares de på frys, bliver de lidt mere à la små snickers-is frem for “bløde bidder” ved opbevarelse i køleskabet