Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Peanut Butter Bliss

Desserter & Kager

Peanut Butter Bliss

Peanut Butter Bliss - små peanut butter bites med chokolade

Cremet, knasende og silkeblødt. Disse peanut butter-kugler indeholder alle ovennævnte karakteristika – tilsat en intens chokoladesmag, et hint af sødme og så selvfølgelig den geniale smag af peanut butter.

Opskrift af @fitfoodbyfine1

Det skal du bruge

Til ca. 20 stk:

240 g. peanut butter* (både smooth og crunch fungerer)
60 g. agavesirup*, ahornsirup* eller kokossirup*
0,5-0,75 dl. vand
Lidt salt
100 g. mørk chokolade


Sådan gør du

Læg alle ingredienser undtagen chokolade i en blender og blend med nogle stop undervejs for at skrabe siderne. Når konsistensen er så fast, at den kan trilles til kugler, er den klar. – Jo længere der blendes, desto fastere bliver massen. Smag evt. til, om der mangler salt.

Tril massen til kugler, sæt dem i fryseren og lad dem sætte sig, så de er helt faste, når de skal vendes i chokoladen. Tag dem evt. ud fra fryseren i sektioner, så de sidste kugler ikke står og smelter for meget, inden de skal vendes i chokolade.

Lad de overtrukne kugler sætte sig på køl eller frys og nyd dem derefter. Kan efterfølgende opbevares i både køleskabet og fryseren; opbevares de på frys, bliver de lidt mere à la små snickers-is frem for “bløde bidder” ved opbevaring i køleskabet.