Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
VITAL, Instant Juice, 210 g
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, Instant Juice, 210 g
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
VITAL, Instant Juice, 210 g
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Rå broccolisalat

Grønne Retter

Rå broccolisalat

Rå broccolisalat

Mange mener ikke, de kan lide rå kål. Det vil vi gerne modbevise med denne broccolisalat. Hvis du marinerer kålen, får den en mild smag og en ”al dente”-tekstur, som samtidig er let at fordøje. Syren i citrusfrugterne blødgører kålen. Og det smager fantastisk!

Til 2 personer

Det skal du bruge

1 broccoli
Saften fra 1 lille citron
Saften fra 4 friskpressede appelsiner
3 spsk olivenolie
1 knsp himalayasalt
1 lille håndfuld tørrede bær, f.eks. rosiner, gojibær eller figner i skiver
½ lille rødløg

Sådan gør du

Del broccolien i mindre buketter og vend dem med citron- og appelsinsaft, olivenolie og salt. Lad broccolien marinere i lagen i 15 minutter. Ælt marinaden grundigt ind i broccolien med hænderne, til den føles al dente. Drys med de tørrede bær og hakket rødløg. Server evt. sammen med en grøn salat.

Opskriften er fra 42Raw
Fotograf: Kristian Holm