Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Rabarbergrød

Desserter & Kager

Rabarbergrød

Rabarbergrød
Helt som mormor lavede den - bare uden sukker og mælk.

Til ca. 4 portioner

Det skal du bruge

6 dl. rabarber, skåret i 1 cm store stykker
1/2 stang vanilje, flækket
6 store medjouldadler, hakket i stykker
1 æble, skåret i tern
1 spsk. citronsaft
1 tsk. fintrevet citronskal
3 spsk. smør (kan udelades eller erstattes af 1 tsk. kokosolie og 1 knsp. salt)
Vand
Kokosfløde: 1 dåse kokosmælk (ikke light!) 2 tsk. sukrin melis eller honning Kornene fra 1/2 stang vanilje

Sådan gør du

Hæld rabarber, vaniljestang, dadler, æble, smør, citronsaft og citronskal i en gryde og hæld vand over så det lige knap dækker. Lad grøden simre i 10-15 minutter. Fjern vaniljestangen inden servering.

Kokosfløde
Opbevar kokosmælken på køl inden brug. Undgå at ryste kokosmælken inden brug. Kokosfløden indeni skal helst skille i en fedtdel og en vanddel. Tag forsigtigt den fede kokosfløde fra med en ske og hæl op i en skål. Er kokosfløden for flydende, kan du smelte lidt ekstra kokosolie og tilføre mens du pisker den kolde kokosfløde med et piskeris, til olien stivner lidt og “fløden” bliver mere fast som flødeskum. Rør med sukrin melis (eller honning) og vaniljekorn.

Server rabarbergrøden med en god klat kokosfløde.

Fotograf: Cophia Nirrvana