Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green GoddessProteinpulver med bærsmag fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.Marine Collagen med chokoladesmag
Beautiful Chocolate Marine Collagen Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant JuiceVital & Power Instant Juice
Power Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g100% ren marint kollagen i pulverform fra Green Goddess
Pure Natural Marine Collagen Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant JuiceVital Instant Juice
Vital Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green GoddessProteinpulver med bærsmag fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.Marine Collagen med chokoladesmag
Beautiful Chocolate Marine Collagen Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant JuiceVital & Power Instant Juice
Power Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g100% ren marint kollagen i pulverform fra Green Goddess
Pure Natural Marine Collagen Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Raw chokolade med julekrydderier

Desserter & Kager

Raw chokolade med julekrydderier

Raw chokolade med julekrydderier

Dybe, intense og varme julechokolader - smagen af ren kakao kombineret med kanel og vanilje. En luksuriøs, naturlig og sukkerreduceret julesnack, der imponerer hver gang.

Det skal du bruge

  • 250 g. 100% raw kakaomasse
  • 150 g. kakaosmør
  • 4 spsk. kokospalmesirup
  • 2 tsk. vaniljepulver
  • 2 tsk. stødt kanel 

Sådan gør du

  1. Har du et chokoladetermometer, så se med i næste afsnit, ellers læs videre her. Du kan sagtens lave chokoladerne, selvom du ikke har et chokoladetermometer. Tempereringen gør bare chokoladen mere sprød og sørger for at den ikke smelter så let bagefter. Smelt kakaomasse og kakaosmør over vandbad og rør  kokospalmesirup, kanel og vaniljepulver i.

Til dig som har chokoladetermometer
  1. Temperer chokoladen ved først at opvarme kakaomasse og kakaosmøren til 42 grader i en skål over et vandbad. Pas på der ikke kommer vand i chokoladen, så den skiller.

  2. Køl chokoladen ned til 29 grader over et koldt vandbad og varm igen til ca. 33 grader.

  3. Rør kokospalmesirup, kanel og vaniljepulver i. Fyld i chokoladeforme og lad chokoladen størkne et køligt sted.