4 spsk. kokospalmesirup
2 tsk. vaniljepulver
2 tsk. stødt kanel
Sådan gør du
Har du et chokoladetermometer, så se med i næste afsnit, ellers læs videre her. Du kan sagtens lave chokoladerne, selvom du ikke har et chokoladetermometer. Tempereringen gør bare chokoladen mere sprød og sørger for at den ikke smelter så let bagefter. Smelt kakaomasse og kakaosmør over vandbad og rør kokospalmesirup, kanel og vaniljepulver i.
Til dig som har chokoladetermometerTemperer chokoladen ved først at opvarme kakaomasse og kakaosmøren til 42 grader i en skål over et vandbad. Pas på der ikke kommer vand i chokoladen, så den skiller. Køl chokoladen ned til 29 grader over et koldt vandbad og varm igen til ca. 33 grader. rør kokospalmesirup, kanel og vaniljepulver i. Fyld i
jule chokoladeforme og lad chokoladen størkne et køligt sted.