Raw rødkålssalat
En sprød, frisk og julet rødkålssalat med søde mandariner, rosiner, knasende mandler og en fyldig appelsin-citron vinaigrette - det perfekte farverige tilbehør til julebordet.
Det skal du bruge
- 1 rødkål, revet
- 1 dl. rosiner
- 3 mandariner eller 2 appelsiner, skrællet og skåret i tern
- 1 dl. mandler, grofthakkede
APPELSIN VINAIGRETTE
- 1 dl. friskpresset appelsinjuice
- ¼ dl. olivenolie
- 1 saften fra
- 1 citron
- 2 tsk. honning
- 1 knvs. Himalaya salt
- Lidt peber
Sådan gør du
- Bland revet rødkål, rosiner, mandariner og grofthakkede mandler sammen i en skål. (Hvis du “ælter” det revne rødkål godt i lagen og lader den trække i min. 2 timer, bliver kålen dejligt blød og får en tekstur, som var den kogt).
- Alle ingredienserne til vinaigretten røres sammen og hældes over rødkålssalaten.
Fotograf: Cophia Nirrvana



















