Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green GoddessProteinpulver med bærsmag fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.Marine Collagen med chokoladesmag
Beautiful Chocolate Marine Collagen Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant JuiceVital & Power Instant Juice
Power Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g100% ren marint kollagen i pulverform fra Green Goddess
Pure Natural Marine Collagen Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant JuiceVital Instant Juice
Vital Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green GoddessProteinpulver med bærsmag fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.Marine Collagen med chokoladesmag
Beautiful Chocolate Marine Collagen Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant JuiceVital & Power Instant Juice
Power Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g100% ren marint kollagen i pulverform fra Green Goddess
Pure Natural Marine Collagen Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Raw rødkålssalat

Grønne Retter

Raw rødkålssalat

Raw rødkålssalat

En sprød, frisk og julet rødkålssalat med søde mandariner, rosiner, knasende mandler og en fyldig appelsin-citron vinaigrette - det perfekte farverige tilbehør til julebordet.

Det skal du bruge

  • 1 rødkål, revet
  • 1 dl. rosiner
  • 3 mandariner eller 2 appelsiner, skrællet og skåret i tern
  • 1 dl. mandler, grofthakkede 


APPELSIN VINAIGRETTE

  • 1 dl. friskpresset appelsinjuice
  • ¼ dl. olivenolie
  • 1 saften fra
  • 1 citron
  • 2 tsk. honning
  • 1 knvs. Himalaya salt
  • Lidt peber

Sådan gør du

  1. Bland revet rødkål, rosiner, mandariner og grofthakkede mandler sammen i en skål. (Hvis du “ælter” det revne rødkål godt i lagen og lader den trække i min. 2 timer, bliver kålen dejligt blød og får en tekstur, som var den kogt).

  2. Alle ingredienserne til vinaigretten røres sammen og hældes over rødkålssalaten. 


Fotograf: Cophia Nirrvana