Raw Pasta Carbonara
Opskriften giver tilbehør til 4 personer.
Det skal du bruge
2 courgetter
1 spsk. olivenolie
1 knsp. god salt
Sauce:
1 dl. cashewnødder eller macademianødder - udblødt i vand i 1 time.
1/2 avocado
1 tsk. kokosolie (uden smag)
1 tsk. revet muskatnød
Salt og peber
Evt. lidt vand
Sådan gør du
Skræl det yderste af courgetten af. Skær courgetten i lange strimler med en spiralizer eller en kartoffelskræller.
Vend courgettestrimlerne i olivenolie og drys med salt. Lad strimlerne trække et øjeblik. Dup dem med et tørt, rent klæde, så overskydende væske absorberes.
Vend strimlerne i cabonarasauce, som du laver ved at blende nødder, avocado og kokosolie og olie. Tilsæt lidt vand til du opnår en cremet konsistens. Smag til med muskatnød, saltog peber.
Server på en bund af grønt. Garner evt. med facon, et drys persille og lidt hakket, rød peberfrugt.
Opskriften er fra 42Raw
Foto: Kristian Holm