Raw Pasta Carbonara

Man skulle simpelthen ikke tro, at denne 'pastaret' er lavet udelukkende på grøntsager og nødder. Den er cremet og lækker!

Opskriften giver tilbehør til 4 personer.

Det skal du bruge

2 courgetter
1 spsk. olivenolie
1 knsp. god salt

Sauce:
1 dl. cashewnødder eller macademianødder - udblødt i vand i 1 time.
1/2 avocado
1 tsk. kokosolie (uden smag)
1 tsk. revet muskatnød
Salt og peber
Evt. lidt vand

Sådan gør du

Skræl det yderste af courgetten af. Skær courgetten i lange strimler med en spiralizer eller en kartoffelskræller.

Vend courgettestrimlerne i olivenolie og drys med salt. Lad strimlerne trække et øjeblik. Dup dem med et tørt, rent klæde, så overskydende væske absorberes.

Vend strimlerne i cabonarasauce, som du laver ved at blende nødder, avocado og kokosolie og olie. Tilsæt lidt vand til du opnår en cremet konsistens. Smag til med muskatnød, saltog peber.

Server på en bund af grønt. Garner evt. med facon, et drys persille og lidt hakket, rød peberfrugt.

Opskriften er fra 42Raw
Foto: Kristian Holm