Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Raw Pasta Carbonara

Grønne Retter

Raw Pasta Carbonara

Raw Pasta Carbonara
Man skulle simpelthen ikke tro, at denne 'pastaret' er lavet udelukkende på grøntsager og nødder. Den er cremet og lækker!

Opskriften giver tilbehør til 4 personer.

Det skal du bruge

2 courgetter
1 spsk. olivenolie
1 knsp. god salt

Sauce:
1 dl. cashewnødder eller macademianødder - udblødt i vand i 1 time.
1/2 avocado
1 tsk. kokosolie (uden smag)
1 tsk. revet muskatnød
Salt og peber
Evt. lidt vand

Sådan gør du

Skræl det yderste af courgetten af. Skær courgetten i lange strimler med en spiralizer eller en kartoffelskræller.

Vend courgettestrimlerne i olivenolie og drys med salt. Lad strimlerne trække et øjeblik. Dup dem med et tørt, rent klæde, så overskydende væske absorberes.

Vend strimlerne i cabonarasauce, som du laver ved at blende nødder, avocado og kokosolie og olie. Tilsæt lidt vand til du opnår en cremet konsistens. Smag til med muskatnød, saltog peber.

Server på en bund af grønt. Garner evt. med facon, et drys persille og lidt hakket, rød peberfrugt.

Opskriften er fra 42Raw
Foto: Kristian Holm