Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Rødbede kartoffelpizza med urter

Grønne Retter

Rødbede kartoffelpizza med urter

Rødbede Kartoffelpizza med urter

Til 3 pizzaer

Det skal du bruge

3 dl lunkent vand
1 dl fintrevet rødbede
400 g emmer mel (kan erstattes med en glutenfri melblanding, f.eks. fra Urtekram)
1/2 tsk tørgær
1 spsk. honning eller kokospalmesirup 
2 tsk. salt
4 spsk. god olivenolie

FYLD
3-4 nye kartofler, skåret i tynde skiver
3 dl revet eller smuldret gedeost
3 forårsløg, hakkede
1 tsk frisk rosmarin
En lille håndfuld frisk oregano
God olivenolie

Sådan gør du

Opløs gær og honning i det lunkne vand. Tilsæt salt, fintrevet rødbede, olivenolie og emmer mel og ælt godt og længe. Lad dejen hæve 1-4 timer (jo længere jo bedre) et lunt sted og dækket til med et klæde.

Tænd ovnen på 250 grader. Ælt dejen igen og del den i 3 lige store portioner. Rul dejen ud med en kagerulle til 3 pizzabunde og placer på en bageplade. Drys med revet gedeost, kartoffelskiver, rosmarin og oregano. Dryp lidt god olivenolie over pizzaerne og bag i ovnen. Bag pizzaerne i ca. 10 min. til bunden er sprød og osten smeltet. Hold øje med at de ikke brænder på.

Server med en grøn salat. Vi elsker pizzaer. Specielt de lidt mere atypiske varianter, som f.eks. kartoffelpizza med gedeost, rosmarin og forårsløg. Om sommeren laver vi blandt andet denne variant, som altid er et hit hos både store og små. Men du kan også vælge at lave den i en helt glutenfri version.

Fotograf: Cophia Nirrvana