Selleri steaks med urtetopping
Måske tænker du: 'Jeg kan ikke li knoldselleri'. Og så er min påstand, at det er fordi du kun har smagt dem pænt udkogte i en suppe ;-) Prøv dem bagte med lækre urter - det er SÅ lækkert!
Det skal du bruge
1 knoldselleri
Olivenolie
Salt, peber
1/2 bundt persille
1 skalotteløg
2 spsk kapers
2 spsk soltørrede tomater
Evt. 1 fed hvidløg
1/2 citron
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Skræl og rengør knoldselleri og skær herefter i skiver på ca. 1 cm. Snit evt. tern i overfladen.
Vend med olivenolie, krydre med peber og lidt salt og bag i ovnen 40-60 min indtil mør og lækker.
Forbered imens din toppping:
Hak persille, skalotteløg, kapers og soltørrede tomater. Vend med citronsaft og olivenolie indtil ønsket konsistens. Ca. 2-3 spsk.
Top de lækre selleri streaks med urtetopping og krydre evt. med ekstra peber og salt.