Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Selleri steaks med urtetopping

Grønne Retter

Selleri steaks med urtetopping

Selleri steaks med urtetopping

Måske tænker du: 'Jeg kan ikke li knoldselleri'. Og så er min påstand, at det er fordi du kun har smagt dem pænt udkogte i en suppe ;-) Prøv dem bagte med lækre urter - det er SÅ lækkert!

Det skal du bruge

1 knoldselleri
Olivenolie
Salt, peber
1/2 bundt persille
1 skalotteløg
2 spsk kapers
2 spsk soltørrede tomater
Evt. 1 fed hvidløg
1/2 citron

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180 grader varmluft. 

Skræl og rengør knoldselleri og skær herefter i skiver på ca. 1 cm. Snit evt. tern i overfladen.

Vend med olivenolie, krydre med peber og lidt salt og bag i ovnen 40-60 min indtil mør og lækker.

Forbered imens din toppping:
Hak persille, skalotteløg, kapers og soltørrede tomater. Vend med citronsaft og olivenolie indtil ønsket konsistens. Ca. 2-3 spsk.

Top de lækre selleri streaks med urtetopping og krydre evt. med ekstra peber og salt.