UDSTYR blender og
ispindeform og
ispinde.
INGREDIENSER (3 ispinde) 2 friske figner
1 pitaya (dragefrugt - kan udelades)
4 bananer
1/2 tsk. vaniljepulver eller kornene fra en 1/2 stang vanilje.
2 tsk. blå spirulina
1 dåse kokosmælk
3 tsk birkesød eller kokospalmesirup
Evt. 1 tsk. guldstøv (kagestøv)
En god isform. Vores favoritter er
Norpro isformen eller de mindre
isforme Alle er uden bpa og andet skrammel ;-)
Sådan gør du
Blend bananer (sørg for at få trævlerne af, da de kan give en grim bismag), vanilje, blå spirulina, kokosmælk og birkesød. Skær 6 tynde skiver af figner.
Skær pitayaen i tynde skiver på ca 1/2 cm. og udstik dem med stjernestikkeren.
Placer finge-skiver og stjerner på undersiden af isformen. Hæld den blå ismasse i isformene. Stik ispinde i og frys i minium 5 timer. Drys evt med lidt guldstøv inden servering.