Spicy blomkål
Blomkålen er af de typer kål, som kan bruges til utrolig mange ting. Smoothies, is, grønne retter, som 'ris', osv osv. Her er den bagt hel og vi synes, den er både lækker og enormt dekorativ.
Bag ved 170-180 grader i 30-35 minutter.
Hvis det er en stor blomkål, kog den da evt. 10 minutter først.
Kålen kan også skære i buketter og bages i ca. 20 minutter. Bland evt dine favoritkrydderier - opskriften er også skøn med chili, kanel, mv.
Det skal du bruge
1 blomkål
1/2 dl olivenolie eller smeltet smør
2 tsk røget paprika eller alm. paprika
1 dl gærflager (bemærk, det er ikke gær)
evt. 1 tsk hvidløgspulver
Salt
Sådan gør du
Fjern de grønne blade på blomkålen og sæt den i et fad eller på en bageplade med stokken nedad. Hæld olien over og drys med krydderier.Bag ved 170-180 grader i 30-35 minutter.
Hvis det er en stor blomkål, kog den da evt. 10 minutter først.
Kålen kan også skære i buketter og bages i ca. 20 minutter. Bland evt dine favoritkrydderier - opskriften er også skøn med chili, kanel, mv.