Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Sprøde ris- og parmasandeller

Grønne Retter

Sprøde ris- og parmasandeller

Sprøde ris- og parmasandeller

Fremtiden byder på flere plantedeller. Her kommer en let opskrift, som også er en god madspilds-ret. Jeg har i hvert fald ofte en rest af ris.

Det skal du bruge

200 g kogt, afkølet ris
100 g revet gulerod
2 forårsløg eller 1 lille løg
50 g fintrevet parmesan
1 æg
1 stk spidskommen
Salt og peber
Friske urter eller lidt tørret oregano/basilikum/hvidløgspulver

Tilbehør/topping:
Dips, dressing
Avocado
Forårsløg

Sådan gør du

Skræl gulerod og riv på det grove rivejern. Pres så meget væde ud som muligt, evt. med hjælp fra klæde. Rør ris, gulerod, parmesan, æg og krydderier sammen indtil en samlet masse.

Varm en god slip-let pande op til middel-høj varme og tilsæt olie eller smør til panden. Form med spiseske medium klatter og tryk lidt flade. Lad dem stege 3-5 min. på hver side indtil sprøde. Vær lidt forsigtig, da de kan falde fra hinanden.

Server evt. med avocado, chilimayo og ekstra forårsløg.