Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Beautiful Chocolate Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Detaljer
NY! Powerful Acerola Collagen, 250 g. inkl. C-vitamin og protein
Power Instant Juice, 150 g
Power Instant Juice, 150 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer
Vital Instant Juice, 210 g
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Detaljer
NY! Powerful Acerola Collagen, 250 g. inkl. C-vitamin og protein
Power Instant Juice, 150 g
Power Instant Juice, 150 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Squash ruller med tomat tapenade

Squash ruller med tomat tapenade
Lækker hapser som forret eller på tapasbordet.

Opskrift fra Johanne Mosgaard, Englerod's bog Grøn Grillfest


Det skal du bruge

UDSTYR foodprocessor eller mini-hakker

SQUASHRULLER
2 squash
En smule olivenolie til pensling
Hvidløgsspirer
Andet: Tapas spyd

TOMAT TAPENADE
1 glas artiskokker (ca. 200 gram)
100 gram soltørrede tomater i olie
2 spsk. solsikkekerner
1/2 citron
Friskkværnet peber
Havsalt

Sådan gør du

SQUASHRULLER

Skær squash i tynde aflange skiver - brug gerne et mandolinjern, hvis du har sådan et. Pensl de tynde squash skiver med lidt olie og grill dem kortvarigt på begge sider, så de bliver bløde og får fine brune grillstriber.

Læg to teskefulde tomat tapenade midt på hvert stykke grillet squash og rul det sammen. Pynt med friske spirer og stik et tapas spyd igennem.

Server som en lækker hapser, f.eks. som forret eller på et tapas bord sammen med en masse andre lækre sager.

TOMAT TAPENADE
I en foodprocessor eller minihakker hakkes artiskokker. De soltørrede tomater fiskes op fra olien og hakkes med - sammen med solsikkekerner og citronsaft. Hvis nødvendigt, tilsættes lidt af olien fra de soltørrede tomater. Hak det hele godt igennem. Smag til med salt og peber.

Server til tapas, som f.eks. ovenstående opskrift, eller som dipping til brød.

Opskriften er fra Johanne Mosgaard's bog Grøn Grillfest
Fotograf: Maria Amme