Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Squash Vafler

Vafler

Squash Vafler

Squash vafler

Det her er en af vores favoritopskrifter på frokostvafler. Squash og halloumi-osten giver en lækker velsmagende vaffel, som har sprøde kanter og er saftig indeni. Er du vild med vafler? Bestil Sine Parez ebog med en masse lækre vaffelopskrifter her

Det skal du bruge:

Opskrift til 4 vafler:

1 squash
200 g halloumi ost (du kan også bruge anden fast ost)
2 æg
1 dl havregryn
en smule salt (halloumi smager salt, så kun en smule)

Sådan gør du:

Riv squash groft på et rivejern og lad det stå nogle minutter. Klem det meste af væden fra over håndvasken ved at knuge den revne squash mellem hænderne (eller kom i mandelmælk-pose og pres saften ud).

Riv også halloumi osten groft. Kom revet squash og halloumi, æg, havregryn, salt i en skål eller foodprocessor, og rør det sammen.

Opvarm ovnen til 180 grader. Bagetid i silikone vaffelform 20-25 min.

Velegnet til fryser og smager godt både lun og kold toppet med dit favoritfyld.

Goddess tip: Kan også steges som rösti på panden.

Opskriften er inspireret af Emma Martiny's squash rösti