Squash Vafler
Det her er en af vores favoritopskrifter på frokostvafler. Squash og halloumi osten giver en lækker velsmagende vaffel, som har sprøde kanter og er saftig indeni.
Er du vild med vafler? Bestil Sine Parez ebog med en masse lækre vaffelopskrifter her
Det skal du bruge:
Opskrift til 4 vafler:
1 squash
200 g halloumi ost (du kan også bruge anden fast ost)
2 æg
1 dl havregryn
en smule salt (halloumi smager salt, så kun en smule)
Sådan gør du:
Riv squash groft på et rivejern og lad det stå nogle minutter. Klem det meste af væden fra over håndvasken ved at knuge den revne squash mellem hænderne (eller kom i mandelmælk-pose og pres saften ud). Riv også halloumi osten groft. Kom revet squash og halloumi, æg, havregryn, salt i en skål eller foodprocessor, og rør det sammen.
Opvarm ovnen til 180 grader. Bagetid i silikone vaffelform 20-25 min.
Velegnet til fryser og smager godt både lun og kold toppet med dit favoritfyld.
Goddess tip: Kan også steges som rösti på panden.
Opskriften er inspireret af Emma Martiny's squash rösti