Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Syltede agurker

Raw Food

Syltede agurker

Syltede agurker

Fantastisk tilbehør til postejer og i salater. Det er intet så dansk som lidt surt til maden.

Til 1 glas

Det skal du bruge

Udstyr
Henkogningsglas med låg
1 agurk
1 tsk. himalayasalt eller anden uraffineret salt
6 spsk. æbleeddike
6 spsk. citronsaft
1 tsk. honning
5 peberkorn

Sådan gør du

Skold henkogningsglasset og tør det godt.

Skær agurken i små tern og kom den glasset.

Rør himalayasalt, æbleeddike, citronsaft og honning sammen og hæld over agurketernene.

Tilsæt peberkorn.

Agurketernene skal være helt dækkede af lagen. Tilføj evt. en dl vand for at få lagen til at dække.

Lad blandingen stå natten over.

Allerede næste dag er agurkerne klar til brug. De bliver dog kun bedre af at stå længere.

Holder sig ca. 1-2 uger på køl i en lukket beholder.