Tang wraps
Til 5 ruller (ca. 3-4 personer)
Det skal du bruge
1 lille portion karrycreme
5 plader noritang – fås i dit supermarked
Lidt fyld efter eget valg (her avocado, rød peber, agurk, rødbedespirer, salat blade)
Coco aminos eller tamari til servering
Karry creme
5 dl. solsikkekerner
5 spsk. olivenolie
½ dl. tamari sauce eller coco aminos
½ dl. vand
8 spsk. citronsaft
5 tsk. indisk karry
½ - 1 tsk. røget paprika
2 tsk. hvidløgspulver
½ tsk. knust spidskommen
Sådan gør du
Creme
Solsikkekerner blendes i foodprocessor til mel. De øvrige ingredienser blendes med i foodprocessoren til en ensartet masse. Cremen er velegnet til sushi eller som dip og som pålæg på brød, vafler osv.
Cremen smøres på tangpladen, så der er 2-3 cm, hvor der ikke er creme på. Grøntsager skæres i tynde stænger, som lægges på midten af den påsmurte creme. Tangpladen med fyldet rulles nu forsigtigt, og lukkes ved at komme lidt vand på den del, hvor der ikke er creme på. Det gør at tangen suger sig bedre fast og rullen ikke åbner sig. Rullerne stilles i køleskab ca. 30 min., hvorefter de forsigtigt skæres med en skarp kniv og serveres.
Opskrift af Ida Kirk fra RawLivsstil.dk