Tang wraps

Disse wraps er super lækre og lette at lave. Og så kan du sagtens lave dem med fx laks, rejer eller anden fisk.

Til 5 ruller (ca. 3-4 personer)

Det skal du bruge

1 lille portion karrycreme
5 plader noritang – fås i dit supermarked
Lidt fyld efter eget valg (her avocado, rød peber, agurk, rødbedespirer, salat blade)
Coco aminos eller tamari til servering

Karry creme
5 dl. solsikkekerner
5 spsk. olivenolie
½ dl. tamari sauce eller coco aminos
½ dl. vand
8 spsk. citronsaft
5 tsk. indisk karry
½ - 1 tsk. røget paprika
2 tsk. hvidløgspulver
½ tsk. knust spidskommen

Sådan gør du

Creme
Solsikkekerner blendes i foodprocessor til mel. De øvrige ingredienser blendes med i foodprocessoren til en ensartet masse. Cremen er velegnet til sushi eller som dip og som pålæg på brød, vafler osv.

Cremen smøres på tangpladen, så der er 2-3 cm, hvor der ikke er creme på. Grøntsager skæres i tynde stænger, som lægges på midten af den påsmurte creme. Tangpladen med fyldet rulles nu forsigtigt, og lukkes ved at komme lidt vand på den del, hvor der ikke er creme på. Det gør at tangen suger sig bedre fast og rullen ikke åbner sig. Rullerne stilles i køleskab ca. 30 min., hvorefter de forsigtigt skæres med en skarp kniv og serveres.

Opskrift af Ida Kirk fra RawLivsstil.dk