Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Tang wraps

Grønne Retter

Tang wraps

Tang wraps

Disse wraps er super lækre og lette at lave. Og så kan du sagtens lave dem med fx laks, rejer eller anden fisk.

Til 5 ruller (ca. 3-4 personer)

Det skal du bruge

1 lille portion karrycreme
5 plader noritang – fås i dit supermarked
Lidt fyld efter eget valg (her avocado, rød peber, agurk, rødbedespirer, salat blade)
Coco aminos eller tamari til servering

Karry creme
5 dl. solsikkekerner
5 spsk. olivenolie
½ dl. tamari sauce eller coco aminos
½ dl. vand
8 spsk. citronsaft
5 tsk. indisk karry
½ - 1 tsk. røget paprika
2 tsk. hvidløgspulver
½ tsk. knust spidskommen

Sådan gør du

Creme
Solsikkekerner blendes i foodprocessor til mel. De øvrige ingredienser blendes med i foodprocessoren til en ensartet masse. Cremen er velegnet til sushi eller som dip og som pålæg på brød, vafler osv.

Cremen smøres på tangpladen, så der er 2-3 cm, hvor der ikke er creme på. Grøntsager skæres i tynde stænger, som lægges på midten af den påsmurte creme. Tangpladen med fyldet rulles nu forsigtigt, og lukkes ved at komme lidt vand på den del, hvor der ikke er creme på. Det gør at tangen suger sig bedre fast og rullen ikke åbner sig. Rullerne stilles i køleskab ca. 30 min., hvorefter de forsigtigt skæres med en skarp kniv og serveres.

Opskrift af Ida Kirk fra RawLivsstil.dk