Saftige safran raw kugler
Små, saftige safrankugler med en uimodståelig kombination af nødder, kokos og en hint af safran. Perfekte som sund snack, julegodt eller som en luksuriøs lille dessert.
Disse kugler er glutenfri, sukkerfri og super nemme at lave – et must på julefrokostbordet! Opskriften giver ca. 20 kugler.
Det skal du bruge
- 2 dl cashewnødder
- 1 dl smuttede mandler
- 1 dl kokosmel
- 1 god spsk. kokosolie
- Lidt groft havssalt
- 0,1 g safran (eller mere, hvis du vil have en kraftigere safran smag)
- 1 spsk vand
- 8 bløde dadler (uden sten)
- En knivspids vaniljepulver (valgfrit)
- 1 spsk neutralt kollagen (valgfrit)
Sådan gør du:
- Bland mandler, kokos og nødder til mel i en foodprocessor.
- Tilsæt de øvrige ingredienser, og bland alt til en jævn masse.
- Rul til kugler. Du kan vælge at rulle dem i kokosflager eller bare spise dem, som de er.
- Opbevares i køleskab eller på frost og tag dem ud, når de skal spises.



















