Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green GoddessProteinpulver med bærsmag fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.Marine Collagen med chokoladesmag
Beautiful Chocolate Marine Collagen Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant JuiceVital & Power Instant Juice
Power Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g100% ren marint kollagen i pulverform fra Green Goddess
Pure Natural Marine Collagen Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant JuiceVital Instant Juice
Vital Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green GoddessProteinpulver med bærsmag fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.Marine Collagen med chokoladesmag
Beautiful Chocolate Marine Collagen Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant JuiceVital & Power Instant Juice
Power Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g100% ren marint kollagen i pulverform fra Green Goddess
Pure Natural Marine Collagen Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Waldorfsalat

Jul

Waldorfsalat

Vegansk waldorfsalat

Julens sprøde og friske salat med bladselleri, søde æbler, saftige druer og en cremet vegansk cream cheese.

Perfekt som sundt og farverigt tilbehør på julebordet eller som frisk tilføjelse til enhver festlig middag. Opskriften er til 4 personer.

Det skal du bruge

  • 4 fintsnittede bladselleri
  • 2 udkernede røde æbler i tern
  • 1 hoved romine salat, groft hakket
  • 2 håndfulde flækkede, udstenede blå og grønne druer
  • ½ dl. raw cream cheese
  • Salt og friskkværnet hvid peber
  • 1 spsk. grofthakkede valnøddekerner


Cream cheese

  • 1 dl. cashew eller maccadamia nødder, lagt i blød 2 timer
  • ½ dl. pinjekerner
  • Evt. lidt citronsaft for en syrlig smag og lidt himalayasalt
  • 1 tsk. b-gærflager
  • Lidt vand

Sådan gør du

  1. Hak og snit bladselleri, æbler og druer. Kom det herefter op i en skål.

  2. Blend alle ingredienserne til cream cheesen til en cremet smøreost.

  3. Vend smøreosten i salaten og anret i en skål, drysses med valnødder, salt og peber.


Opskriften er fra Nyd Dig Sund Julemad
Fotograf: Cophia