Waldorfsalat
Julens sprøde og friske salat med bladselleri, søde æbler, saftige druer og en cremet vegansk cream cheese.
Perfekt som sundt og farverigt tilbehør på julebordet eller som frisk tilføjelse til enhver festlig middag. Opskriften er til 4 personer.
Det skal du bruge
- 4 fintsnittede bladselleri
- 2 udkernede røde æbler i tern
- 1 hoved romine salat, groft hakket
- 2 håndfulde flækkede, udstenede blå og grønne druer
- ½ dl. raw cream cheese
- Salt og friskkværnet hvid peber
- 1 spsk. grofthakkede valnøddekerner
Cream cheese
- 1 dl. cashew eller maccadamia nødder, lagt i blød 2 timer
- ½ dl. pinjekerner
- Evt. lidt citronsaft for en syrlig smag og lidt himalayasalt
- 1 tsk. b-gærflager
- Lidt vand
Sådan gør du
- Hak og snit bladselleri, æbler og druer. Kom det herefter op i en skål.
- Blend alle ingredienserne til cream cheesen til en cremet smøreost.
- Vend smøreosten i salaten og anret i en skål, drysses med valnødder, salt og peber.
Opskriften er fra Nyd Dig Sund Julemad
Fotograf: Cophia



















