Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g.
Afsendes i uge 39
Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris449,00 DKK
Detaljer
VITAL, Instant Juice, 210 g
Power Instant Juice, 150 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris299,00 DKK
Detaljer
VITAL, Instant Juice, 210 g
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g.
Afsendes i uge 39
Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris449,00 DKK
Detaljer
VITAL, Instant Juice, 210 g
Power Instant Juice, 150 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris299,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Jul

Waldorfsalat

Vegansk waldorfsalat

Julens sprøde og friske salat. Her i en lidt mere moderne og sundere version;)


Til 4 personer

Det skal du bruge

4 fintsnittede bladselleri
2 udkernede røde æbler i tern
1 hoved romine salat, groft hakket
2 håndfulde flækkede, udstenede blå og grønne druer
½ dl. raw cream cheese
salt og friskkværnet hvid peber
1 spsk. grofthakkede valnøddekerner

CREAM CHEESE
1 dl. cashew eller maccadamia nødder, lagt i blød
2 timer
½ dl. pinjekerner
Evt. lidt citronsaft for en syrlig smag og lidt himalayasalt
1 tsk. b-gærflager 
Lidt vand

Sådan gør du

Bland bladselleri, æbler og druer i en skål.

CREME CHEESE

Det hele blendes i en god blender til en cremet smøreost. Vend den med salaten der anrettes i en skål, drysses med valnødder, salt og peber og serveres.

Opskriften er fra Nyd Dig Sund Julemad
Fotograf: Cophia