Wrap af sød kartoffel

Lækre, lette wraps af søde kartofler. De kan også sagtens laves af alm. kartofler.

Det skal du bruge

Til 2 wraps:

1-2 søde kartofler  (eller alm. kartofler)
Lidt olivenolie
Friskkværnet peber
Revet ost: Evt. parmesan, cheddar eller mozzarella

Forslag til fyld:
Pesto
Spidskål
Edamamebønner
Avocado
Forårsløg

Sådan gør du

Forvarm ovnen til 180 grader (varmluft) og beklæd bageplade med bagepapir.

Skræl evt. kartofler og skær dem i skiver, evt. på mandolinjern (ikke for tynde). Læg dem på bageplade, så de let overlapper hinanden og danner en rektangel (se billede).

Pensl med lidt olie og drys med friskkværnet peber. Kom til sidst revet ost over.

Bag kartoffel wraps 10-15 min indtil osten er gylden og bobler. Lad dem afkøle 5-10 min på bagepladen inden brug.

Fordel fyldet i den ene halvdel og wrap den anden rundtom. Nyd som nem frokost eller aftensmad.