Grønkålsråkost
Lækker grønkålsråkost, der er velegnet til at lave til flere dage – en rigtig lækker food-prepper salat. Og så er det nemt med en food-processor.
Det skal du bruge
- 4 store grønkålsblade – skylles og ribben tages ud
- 1 håndfuld mandler
- 1-2 æbler uden kernehus i store stykker
- 2 cm frisk ingefær, skrællet (cirka størrelse som yderste led af en tommelfinger)
- 1 skive økocitron (evt. med skal) – alternativt kan skallen rives og tilsættes bagefter
Sådan gør du
- Kom det hele i en food-processor med knivindsats og kør, til alt er findelt.
- Hvis salaten skal være mere juicy, tilsæt koldpresset rapsolie og lys balsamisk eddike. Smag til med lidt ahornsirup og evt. et drys salt, som vil trække saften ud af kål og æbler.
- Ved servering kan salaten drysses med rosiner eller andet tørret frugt.
Opskrift og billeder fra SundSans.dk














