Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Marinerede svampe

Grønne Retter

Marinerede svampe

Marinerede svampe

Oliemarinerede svampe holder sig rigtig godt. Med marinerede svampe på køl har du altid et smagfuldt tilbehør til salater, i sandwich og på madder. De er samtidig nemme at lave.

Mange svampe egner sig ikke til at blive spist uden opvarmning. Hold dig altid til svampe, du kender, og brug fortrinsvist champignon, portobello, Karl Johan eller shiitake i rå retter.

Til 1 stort glas

Det skal du bruge

UDSTYR henkogningsglas el. sylteglas

5 dl svampe f.eks. champignon, portobello, Karl Johan eller shiitake
1,5 dl god olivenolie
1 fed hvidløg
1 spsk rosa peberkorn
½ chili
3 kviste timian
lidt himalayasalt eller anden god salt 

Sådan gør du

Skold henkogningsglasset og tør det godt. Rens svampene og hak dem groft. Fyld glasset med svampe og hæld olien over. Knus hvidløget og kom det over sammen med rosa peberkorn, chili, timian og salt.

Luk glasset og ryst godt, så svampe og olie blandes godt. Holder sig ca. 14 dage på køl.

Opskriften er fra 42Raw
Fotograf: Kristian Holm