Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Moon Mousse

Raw Food

Moon Mousse

Moon Mousse

Denne mousse kan minde en smule om tunmousse. Server med masser af salat, raw food crackers eller glutenfrit brød.


1 stort glas

Det skal du bruge

Udstyr
Foodprocessor

2 dl. solsikkekerner, udblødt i saltvand i 7 timer
2 dl. valnødder, udblødt i saltvand i 7 timer
2 spsk. citronsaft
2 spsk. tamari eller coco aminos
2 fed hvidløg
2 spsk. havsalat
2-3 spsk. picklede agurker
1/2 rødløg
1 stilk bladselleri
1 lille dusk persille
1 lille dusk dild
1 tsk. havsalt til drys

Sådan gør du

Hak hvidløget. Blend solsikkekerner, valnødder, citronsaft, tamari, hvidløg og havsalat i en foodprocessor eller kraftig blender. Hæld massen over i en skål og rør op med picklede agurker, hakket rødløg og bladselleri. Pynt med hakket persille, dild og drys med lidt havsalt.

Kan opbevares på køl i en lufttæt beholder i 2-3 dage.

Opskriften er fra 42Raw
Fotograf: Kristian Holm