Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Portobellopaté

Grønne Retter

Portobellopaté

Portobellopaté

Portobellopaté er mild og lækker. Den minder lidt om almindelige patéer. Solsikkekernernes naturlige indhold af lecitin gør patéen cremet og flødeagtig.

Til 4 personer

Det skal du bruge

UDSTYR foodprocessor

4 dl portobellosvampe
1 dl solsikkekerner, udblødt i 7 timer i saltvand
1 dl valnødder, udblødt i 7 timer i saltvand
3 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
¼ rødløg
1 tsk citronsaft
½ tsk friskkværnet sort peber
½ tsk timian
½ tsk allehånde 
1 spsk tamari eller coco aminos
1 tsk himalayasalt

Sådan gør du

Rengør portobellosvampene og skær dem i mindre stykker. Kør svampene i en foodprocessor med de øvrige ingredienser, til det får konsistens som en pure. Server portobellopureen med marinerede løg, picklede agurker , facon og en god salsa. Server evt. med glutenfrit brød eller raw crackers.

Opskriften er fra 42Raw
Fotograf: Kristian Holm