Raw koldskål

Koldskål vækker barndomsminder om varme sommerdage – nu i en version uden mælk, æg og sukker

Til 2 personer

Det skal du bruge

Koldskål
1 spsk. kokosolie
1 dl. cashewnødder
3,5 dl. vand
2 spsk. citronsaft
1,5 tsk revet citronskal
1 spsk. vaniljepulver
1 spsk. honning
1 spsk. kokospalmesirup

Kammerjunke-krymmel
1 dl. blandede nødder fx mandler og paranødder
1 spsk. honning eller kokospalmesirup
1 knsp. salt
1 tsk. vaniljepulver

Sådan gør du

Koldskål: Blend alle ingredienserne og sæt koldskålen i køleskabet, så den er kold ved servering. Kammerjunke-krymmel: Hak nødderne groft. Rør honning eller kokospalmesirup sammen med salt, vanilje og de hakkede nødder. Rør grundigt til det klumper sammen. Hvis du vil have et ekstra delikat kammerjunke-krymmel, så tør det 30 minutter i en dehydrator eller i en alm ovn ved max 50 grader i en time eller to. Drys kammerjunke-krymmel over koldskålen ved servering. Opskriften er fra bogen

42Raw Foto: Kristian Holm