Scramblede mandler
Scramblede mandler er fantastisk lækre som del af en brunch, eller når du har trang til morgenmad, som ikke er sød. Mandlerne kan også udelades af opskriften– så bliver det til scrambled avocado.
Til 2 personer
Det skal du bruge
UDSTYR foodprocessor
1 dl mandler, udblødt i saltvand 7 timer eller natten over
1 tsk B-gærflager
2 spsk olivenolie
2 soltørrede tomater
1 tsk karry
2 tsk paprika
1 tsk timian
1 tsk himalayasalt
1 stor moden avocado
10 cherrytomater
2 spsk majs
1 forårsløg
evt. persille og purløg
evt. 1 håndfuld frisk salat
Sådan gør du
Hak de soltørrede tomater fint.
Mal mandler, b-gær, olie, soltørrede tomater og krydderier til crumble i en foodprocessor.
Skær avocadoen i små tern, halver cherrytomaterne, og snit forårsløget fint.
Vend det hele sammen, og smag til med salt og peber. Drys med persille og purløg og server på en bund af frisk salat.
Opskriften er fra 42Raw
Fotograf: Kristian Holm