Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Scramblede mandler

Snacks & Dips

Scramblede mandler

Scramblede mandler

Scramblede mandler er fantastisk lækre som del af en brunch, eller når du har trang til morgenmad, som ikke er sød. Mandlerne kan også udelades af opskriften – så bliver det til scrambled avocado.

Til 2 personer

Det skal du bruge

UDSTYR foodprocessor

1 dl mandler, udblødt i saltvand 7 timer eller natten over
1 tsk B-gærflager
2 spsk olivenolie
2 soltørrede tomater
1 tsk karry
2 tsk paprika
1 tsk timian
1 tsk himalayasalt
1 stor moden avocado
10 cherrytomater
2 spsk majs
1 forårsløg
evt. persille og purløg
evt. 1 håndfuld frisk salat

Sådan gør du

Hak de soltørrede tomater fint.

Mal mandler, b-gær, olie, soltørrede tomater og krydderier til crumble i en foodprocessor.

Skær avocadoen i små tern, halver cherrytomaterne, og snit forårsløget fint.

Vend det hele sammen, og smag til med salt og peber. Drys med persille og purløg og server på en bund af frisk salat.

Opskriften er fra 42Raw
Fotograf: Kristian Holm