Træt af tyndt og tørt hår?

Smukt hår... hvem vil ikke gerne have det? I hvert fald alle, jeg kender.

Sundt hår er et emne, som for alvor begyndte at interessere mig, da jeg opdagede, at der faktisk er en masse, jeg selv kan gøre for at få sundt hår.

Tidligere har jeg tænkt, at "jeg er bare uheldig at være født med tyndt og tjavset hår" og jeg har altid være træt af, at mit hår aldrig var sundt og langt.

Billederne herover viser et før-billede af mig, da vi startede Green Goddess. Det andet efter-billede er et af de pressebillederne fra Løvens Hule. De er sammenlignelige, fordi der ved begge fotos, var en frisør, der satte håret.

Men på det første billede var der ikke meget hår at sætte. For mit hår var simpelthen så tyndt - og kunne på ingen måde vokse længere - troede jeg. Jeg anede i hvert fald ikke, hvad jeg kunne gør for det.

Disse 5 ting, gjorde forskellen for mig
Mon ikke de fleste mennesker gerne vil have sundt og smukt hår. Det tror jeg. Derfor deler jeg her min vej til sundere, tykkere og længere hår.

Min oplevelse er, at særligt 5 ting har gjort forskellen for mig:

Tip 1
Ødelægger du dit hår med din hårbørste?

Det gjorde jeg! Når mit hår filtrede (og det gjorde det tit), og jeg ikke kunne rede det ud, ja... så redte jeg bare hårdere. Og det ødelægger håret hver eneste dag. Men det tænkte jeg ikke over...

En af de ting, der har gjort at mit hår kan blive længere er helt klart vores ion-hårbøste, som reder håret nænsom ud - uden at ødelægge. Den trækker også olierne fra hårbunden ud i hårstrået, så det bliver mere glansfuldt.

Jeg er VILD med den hårbørste, og jeg vil gerne give dig muligheden for at prøve den. Bestil hårbørsten her - få 30% rabat med koden 'hårbørste'

Tip 2!
Sov med håret i en knold eller i en fletning

Det slider på håret, når vi ligger på det hele natten. Derfor kan du passe på dit hår ved at sove med det i en løs knold eller i en fletning. Det gør jeg selv hver nat :-)

Tip 3!
Plej dit hår gennem indtag af B8 og zink.

Beautiful Chocolate indeholder biotin, der bidrager til at vedligeholde normal hud, hår og slimhinder samt zink, der bidrager til at vedligeholde normal hår, hud og negle.

Bestil Beautiful Chocolate Marine Collagen herTip 4!
Brug en mild shampoo

Mød mine to yndlings-shampooer - Swish fra Karmameju og shampoo fra Scandinavian Biolabs. Ikke alene har de begge hjulpet mig med at skrue ned for hårvasken, så jeg kun vasker hår hver 5. dag - og så holder en shampoo jo lang tid! Begge giver en mild rensning af hår og hovedbund og indeholder hverken parabener, sulfat eller silikone.

Bestil shampoo her

Tip 5 - 
Growth serum, hvis du døjer med manglende hårvækst og hårtab

Jeg har testet denne 'growth serum' i 4 måneder - et hårtabsløsning, der er klinisk testet fra danske fra Scandinavian Biolabs. Tests viser, at deres produkter kan reducere op til 60% hårtab allerede på 45 dage.

Det er en rigtig interessant løsning, som virkelig relevant for dig, som døjer med hårtab.

Bestil Growth Serum her