Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Proteinrige raw cup cakes

Protein i mad

Proteinrige raw cup cakes

Proteinrige raw cup cakes

Proteinrige chokolademuffins med hindbærcreme, der smager så syndigt, at man slet ikke aner de er gode for dig.

Til ca. 10 stk.

Det skal du bruge

CUP CAKE BUNDE
5 bløde medjouldadler
1 1/2 dl græskarkerneproteinpulver
2 tsk. chiaproteinpulver (eller 2 tsk chiafrø opblødt i vand)
5 spsk. raw kakaopulver
2 spsk. kokosolie
1 tsk. vaniljepulver
1 knsp. salt
Evt. en smule vand eller kokosolie

CHOKOLADECREME
1 dåse kokosmælk (ikke light)
3 spsk. raw kakaopulver
4 spsk. kokospalmesukker

HINDBÆRCREME

1 dåse kokosmælk (ikke light)
3 spsk. mosede hindbær
4 spsk. kokospalmesukker eller birkesød


Sådan gør du

CUP CAKE BUNDE
Ælt dejen godt og grundigt sammen og form i små mini cup cakes forme. Hænger dejen ikke godt nok sammen kan du tilføre en lille smule vand eller kokosolie til dejen har den rette faste, konsistens.

CHOKOLADECREME
Stil dåsen med kokosmælk koldt inden brug. Når du åbner den, bør kokosmælken være delt i en tyk, cremet del og en flydende klar væske. Skrab forsigtigt den tykke kokoscreme ud af dåsen. Pisk godt med kakaopulver og kokospalmesukker. Hæld chokoladecremen på en tylle og lad den stå koldt i ca. 30 min. Dekorer dine cup cakes med cremen.

HINDBÆRCREME
Stil dåsen med kokosmælk koldt inden brug. Når du åbner den, bør kokosmælken være delt i en tyk, cremet del og en flydende klar væske. Skrab forsigtigt den tykke kokoscreme ud af dåsen. Pisk godt med hindbær, kokospalmesukker (eller birkesød) og rødbedekrystaller. Hæld hindbærcremen på en sprøjtepose med tylle og lad den stå koldt i ca. 30 min. Dekorer dine cup cakes med cremen. Drys evt. med cake dust og tørrede hindbær.

Opskriften er fra Caroline Fibæks bog Hormonel Harmoni,

Foto: Camilla Hey