Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Beautiful Chocolate Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Detaljer
NY! Powerful Acerola Collagen, 250 g. inkl. C-vitamin og protein
Power Instant Juice, 150 g
Power Instant Juice, 150 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer
Vital Instant Juice, 210 g
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Detaljer
NY! Powerful Acerola Collagen, 250 g. inkl. C-vitamin og protein
Power Instant Juice, 150 g
Power Instant Juice, 150 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Bananbrød

Bananbrød

Næsten for god til at være sand. Med masser af lækre ingredienser. Overtrækkes med chokolade - og voila, du har en lækker kage/dessert.

1 brød

Det skal du bruge

4 bananer
80 g smør, smeltet og afkølet
50 g sukker
50 g kokossukker eller farin
1 tsk vaniljesukker
3 æg
110 g mel (for glutenfri vælg boghvedemel)
Evt. 3-4 spsk collagen Pure Natural
50 g kokosmel
2 tsk bagepulver
1 tsk kardemomme
1 knsp salt
100 g mørk chokolade

1 rugbrødsform


Sådan gør du

Start med at tænde ovnen på 175 grader varmluft med en rist i midten og smør en lille rugbrødsform eller for den med bagepapir. Smelt smørret og lad det afkøle.

Mos bananerne og sæt til side. I står skål, kom rørsukker, kokossukker, vaniljesukker og æg. Pisk indtil luftigt og lækker. Tilsæt bananer og smeltet smør og rør indtil homogent. Bland hvedemel, bagepulver, kardemomme, salt og evt collagen. Si over din våde blanding og tilsæt ligeledes kokosmel. Vend rundt med spatel. Blot indtil der ikke er store synlige melklumper tilbage. Vi ønsker ikke at røre for meget i vores dej, hvilket får den til at falde sammen i ovnen.

Hak chokoladen groft og kom ¾ dele i dejen. Hæld dejen i formen og top med resten af chokoladen. Bag i ovnen ca. 45 min. indtil en tandstik eller lignende kommer ren ud. Lad kagen hvile 5-10 minutter i formen, og flyt den derefter på en rist og lad det afkøle.