Sådan gør du
Start med at tænde ovnen på 175 grader varmluft med en rist i midten og smør en lille rugbrødsform eller for den med bagepapir. Smelt smørret og lad det afkøle.
Mos bananerne og sæt til side. I står skål, kom rørsukker, kokossukker, vaniljesukker og æg. Pisk indtil luftigt og lækker. Tilsæt bananer og smeltet smør og rør indtil homogent. Bland hvedemel, bagepulver, kardemomme, salt og evt collagen. Si over din våde blanding og tilsæt ligeledes kokosmel. Vend rundt med spatel. Blot indtil der ikke er store synlige melklumper tilbage. Vi ønsker ikke at røre for meget i vores dej, hvilket får den til at falde sammen i ovnen.
Hak chokoladen groft og kom ¾ dele i dejen. Hæld dejen i formen og top med resten af chokoladen. Bag i ovnen ca. 45 min. indtil en tandstik eller lignende kommer ren ud. Lad kagen hvile 5-10 minutter i formen, og flyt den derefter på en rist og lad det afkøle.