Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green GoddessProteinpulver med bærsmag fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.Marine Collagen med chokoladesmag
Beautiful Chocolate Marine Collagen Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant JuiceVital & Power Instant Juice
Power Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g100% ren marint kollagen i pulverform fra Green Goddess
Pure Natural Marine Collagen Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant JuiceVital Instant Juice
Vital Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green GoddessProteinpulver med bærsmag fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.Marine Collagen med chokoladesmag
Beautiful Chocolate Marine Collagen Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant JuiceVital & Power Instant Juice
Power Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g100% ren marint kollagen i pulverform fra Green Goddess
Pure Natural Marine Collagen Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Koldskåls chiagrød

Food Prepping

Koldskåls chiagrød

Koldskåls chiagrød

Opskrift til én person

Det skal du bruge

120 g. vanilje soya eller andet mælk 
1/2 tsk. vaniljesukker 
1 nip salt
2-3 tsk. ahornsirup
1/2 citron, skallen
1 spsk. neutral collagen
20 g. chiafrø
100 g. ymer

Topping
Bærkompot
Nødder
Frugt/ bær

Sådan gør du

Kom mælk, vanilje, salt, ahornsirup og citronskal i en ønsket beholder med låg. Rør rundt og tilsæt collagen og chiafrø - rør godt rundt indtil de er fordelt. Sæt det til side og efter 10 min rører du godt igennem igen, så alle chiafrø er svulmet op og fordelt i mælken (det skal ikke klumpe). Sæt låg på og kom det på køl minimum 2 timer eller natten over. 

Dagen efter røres ymer i grøden, så den bliver lækker cremet. Du kan tilføje mere efter smagspræference.

Top efter ønske, fx bærkompot, frugt, nødder eller for luksusversion knuste kammerjunker og jordbær.