Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

N'ice Cream med bønner

N'ice Cream

N'ice Cream med bønner

N'ice Cream med bønner

Sunde ispinde med kokosmælk, nøddesmør, bønner og sødet på dadler. 

Det skal du bruge

Ispinde
1 dåse butterbean eller kikærter (drænet og skyllet)
130 g medjool dadler (uden sten)
1 dåse kokosmælk (fuldfed)
100 g mandelsmør
20 g kokosolie eller kakaosmør (smeltet)
25 g sirup
1 stk vaniljestang, kornene (1 tsk. ren vaniljepulver)
1 nip salt
Evt. 20 gram Pure Natural Collagen, som gør isene endnu mere cremede!

Overtræk
150 g chokolade

Sådan gør du

Kom alle ingredienser til ispinde i en kraftig blender. Blend indtil hel cremet ca. 1 min. Skrab gerne ned 1 gang undervejs så alt kommer med.
Klargør dine isforme og kom massen heri. Frys dine ispinde minimum 5-6 timer. Tiden afhænger af størrelsen på dine forme.

Når dine ispinde er helt frosne, fjernes de forsigtigt fra formen og lægges på bagepapir med hård underflade (fx. et skærebræt). Kom tilbage i fryser mens du klargør din chokolade.

Smelt din chokolade over vandbad. Du kan tilsætte lidt kokosolie hvilket gør chokoladen nemmere at overtrække. Når chokoladen er smeltet kommes det i et glas hvori dine ispinde kan passe ned i.

Tag ispinde ud af fryser og dyp dem i chokolade. Læg tilbage på bagepapir og drys evt. med pynt hvis ønsket og kom tilbage på frys. Fortsæt med resten af ispindene.

Tag 2-3 ispinde af gangen og lader resten være på frys så du undgår de begynder at tø op.

Når chokoladen er stivnet kan du servere straks eller opbevare dem i lufttæt beholder på frys.

Lad ispindene tø op 5-15 min. inden du skal spise dem så er de perfekt cremede og lækre. Tiden afhænger af størrelsen på ispinde.

Opskriften er udviklet af Alberte Stengaard.