Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Salted Caramel N'ice Cream

N'ice Cream

Salted Caramel N'ice Cream

Salted Caramel N'ice Cream

Måske den bedste N'ice Cream, vi har smagt :-)

Det skal du bruge

Til ca. 10 stk.

Is:
2 dl vand
1 håndfuld cashewnødder
2 dl kokosmælk
2 spsk lecithin granulat eller to æggeblommer
3 spsk kokospalmesirup eller anden sirup 
1 tsk vaniljepulver
Evt. 3 spsk Pure Natural Collagen

Karamel:
2 1/2 dl kokosmælk
1 dl kokospalmesirup
1 tsk salt

Sådan gør du

Is:
Blend alle ingredienserne til isen i en blender. Lad det fryse i en ismaskine eller hæld i en beholder og sæt i frysen. Omrør hver 20. minut i ca. 1 time eller til isen begynder at få konsistens.

Karamel:
Hæld kokosmælken i en gryde og tilsæt kokospalmesirup og salt. Varm op over moderat varme og lade det 'koge ind' i ca. 30 minutter til massen er klæbrig og karamel-agtig.

Hæld derefter massen på et bagepapir (drys evt. lidt mere salt over) og læg et bagepapir over. Sæt i fryseren i min. 30 minutter. Tag herefter karamellen ud og skær den i strimler. Sæt evt. tilbage i fryseren.

Hæld isen i en isform (på billedet er brugt denne form) og læg en strimmel af karamellen ned i hver is. Sæt herefter i fryseren i mindst 2 timer.