Collagen Chocolate Mousse
Mushy og lækker mousse med kollagen.
Det skal du bruge
30-35 g. rå kakaomasse
20 g. kakaosmør
2 dl. mandelmælk
20 g. eller 2 spsk. Green Goddess Collagen Chocolate
1-2 tsk. kokospalmesirup
½ tsk. kanel
½ tsk. kardemomme
20 g. kakaosmør
2 dl. mandelmælk
20 g. eller 2 spsk. Green Goddess Collagen Chocolate
1-2 tsk. kokospalmesirup
½ tsk. kanel
½ tsk. kardemomme
Sådan gør du
Opvarm alle ingredienserne ved meget lavt blus. For en luftig mousse, blend da den smeltede masse i 10 sekunder i en blender. Hæld chokolademassen i to portionsforme med det samme og sæt dem på køl. Efter ca. 2 timer er moussen klar.
Pynt med friske bær, fløde- eller kokosskum eller lign. Drys med chokolade spåner eller chokolade nibs og stil på køl. Tag ud og pynt med bær lige inden servering.
Pynt med friske bær, fløde- eller kokosskum eller lign. Drys med chokolade spåner eller chokolade nibs og stil på køl. Tag ud og pynt med bær lige inden servering.