Køkkenudstyr der gør det let at leve sundt

Guide til de bedste køkkenmaskiner

Her kan du se vores favorit køkkenmaskiner, der hjælper dig mod en sundere livsstil.

Køkkenmaskiner - mød vores favoritter

Gode køkkenhjælpere er gode hjælpere, hvis du gerne vil have sunde vaner. I denne miniguide kan du møde vores køkken-favoritter inden for ismaskiner, blender og juicere.

Ismaskiner fra Nemox & Wilfa

Vi er ret vilde med ismaskinerne fra Nemox og Wilfa. De er hurtige, larmer ikke, er super lette at betjene - og ikke mindst meget lette at rengøre. De findes i mange forskellige modeller og prisklasser. Alle har kompressor, hvilket gør dem hurtige og effektive.

Ismaskinerne giver dig mulighed for at tilsætte flere ingredienser, mens maskinen kører - fx chokolade ;-)

Nemox Ismaskine
Wilfa Raw Fuel Blender

Effektiv og rigtig god blender - specielt til prisen.
Wilfa blenderen har en 'stamper', der gør det hurtigere at blender og hjælper med at blende ingredienserne uden særlig meget væske. På den måde kan du let lave nogle meget tykke smoothies og N'ice Creams. Indbygget i stamperen er et termometer, om viser temperaturen på det, du har i blenderkanden.

Wilfa Raw Fuel Blender

Kuvings Slowjuicer

Er du på udkig efter en slowjuicer, er det klart Kuvings Slowjuicer du skal gå efter. Det er en super god juicer, som vi selv bruger.

Kuvigs slowjuiceren har stort indføringshul, hvilket gør det let og hurtigt at juice. Og så er den let at gøre rent - og det er altså vigtigt!

Der er mange fordele ved at slowjuice. En slowjuicer er nemlig mere nænsom overfor næringsstofferne end en centrifugal juicer. Derudover kan juicen holde sig i køleskabet i op til 3 døgn, når det er lavet på en slowjuicer. Det er smart! Så kan du nemlig få juice 6 dage i ugen - på 2 rengøringer!

Kuvings Slow Juicer

Vitamix blender

For os er Vitamix blenderen over alle blendere.

Og den er vores absolutte favoritblender. Vi synes, det er den bedste blender, der findes - og den er uden sammenligning vores kæreste eje blandt køkkenmaskiner. Og vi bruger den mange gange om dagen til alt muligt!

Blender du meget - eller har du lyst til at begynde på det - er Vitamixen god investering. Den vil spare dig for masser af tid og give dig et meget lækrere resultat, da den blender ingredienserne så effektivt, at det får en markant bedre konsistens end på andre blendere.

Vitamix har en meget kraftig motor, der legende let blender nødder, kerner, isterninger, frosne grøntsager, osv. Og så er den enestående til at blende smoothies og N’ice Creams, der har en helt perfekt konsistens.

Vitamix blenderen er også genial til at blende fx varme supper, da kanden tåler kogende vand. Det er smart!

Vitamix Blender